Vedete

A MURIT în urmă cu puţin timp. E doliu în lumea vedetelor, din nou

Din păcate trebuie să vă dăm o veste devastatoare. A MURIT în urmă cu puţin timp. E doliu în lumea vedetelor, din nou. O nouă veste tristă cutremură lumea vedetelor, la puțin timp după decesele unor mari actori, atât din țara noastră, cât și din străinătate.

Iar acum avem o nouă veste tristă, din nefericire. Un prezentator TV a murit la vârsta de 60 de ani, după ce s-a luptat cu o boală pulmonară destul de agresivă. Keith Chegwin a părăsit marile ecrane pentru totdeauna în această dimineaţă.

DOLIU NAȚIONAL! O nouă lovitură pentru România: a murit o MARE PERSONALITATE!

Marele prezentator Keith Chegwin suferea de ceva vreme de o boală pulmonară agresivă care se pare că i-a adus în cele din urmă sfârşitul. Acesta s-a stins în dimineaţa de 11 decembrie la domiciliul său, la vârsta de 60 de ani.

Lângă acesta se aflau atât cei doi copii ai săi, cât şi soţia lui, Maria, care şi-a cerut scuze public că nu a împărtăşit tuturor această veste tristă că soţul ei suferea de boala necruţătoare. El era extrem de cunoscut, inclusiv in Romania, unde avea trei fan-cluburi.

„Keith a murit paşnic la domiciliul său şi aş dori să vă spun că era un soţ iubitor, tată, fiu, frate, unchi şi chiar prieten. Sigur el ne-ar cere să îl plângem în privat”, a declarat soţia lui Keith Chegwin, potrivit thesun.uk.

ANTONIA nu se potoleşte! După ce a apărut fără lenjerie intimă, a pozat cu SÂNII GOI

 

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline