Vedete

Adi Mutu, amor nebun cu Bianca Drăguşanu: „Am fost singura femeie din patul lui conjugal…”

Bianca Drăguşanu a dat cărţile pe faţă şi a oferit detalii incendiare din relaţia pe care a avut-o cu fotbalistul Adrian Mutu.

Roşcata a povestit câteva episoade care s-au consumat între cei doi, scrie apropotv.ro. „Am fost iubita lui Mutu un an şi jumătate, când era însurat. Consuelo nu exista pentru mine şi pentru Adi. Mi-a zis că am fost singura femeie care a dormit în dormitorul lui, în patul lui şi al soţiei”, a spus Bianca.

Vedeta a continuat să ofere detalii picante din budoarul lor: „Mi-a făcut multe cadouri scumpe. Se comporta ca şi când ar fi stăpânul meu. Relaţia cu el îmi făcea mult rău, aşa că am zis stop”, a adăugat Bianca.

VESTE CRUNTĂ: s-a stins o LEGENDĂ GIGANTICĂ a filmului! A murit la doar două zile după ce se CĂSĂTORISE

Povestea de amor dintre cei doi protagonişti nu este deloc nouă, ci se întâmpla în perioada 2009 – 2010 când roşcata era implicată, oficial, într-o idilă cu Cătălin Botezatu. Relaţia dintre Bianca şi „Briliant” nu a fost nici pe departe una pasageră.

Dovadă stau numeroasele de sms-uri pe care fotbalistul i le-a trimis, mesaje pe care nu le-ar putea trimite decât un bărbat îndrăgostit:

„Încă îţi simt mirosul pielii pe mâini… Aş vrea să fiu în tine, să te simt” sau „Tu esti prima femeie care mă pune Ko mental… şi asta îmi place mult de tot! Te simt poate prea mult! Te vreau pentru mine chiar dacă nu pot să te am… tu?”. Acestea sunt doar o parte dintre mesajele trimise de Mutu catre Bianca. În total roşcata a făcut publice peste 30 de sms-uri siropoase.

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline