Corp sanatos

ALERTĂ NAȚIONALĂ: 36 de morți în România! Se întâmplă chiar ACUM!

Alertă națională în România din cauza unei boli infecțioase care se transmite foarte rapid și care lasă multe victime, mai ales în rândul copiilor, dar nici persoanele adulte nu sunt imune.

Este vorba despre rujeolă și nu trebuie neglijat niciun avertisment în această privință. Potrivit Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT), numarul total de cazuri confirmate cu rujeola in Romania raportate pana la data de 08.12.2017 este
10 116, din care 36 de decese. In saptamana 04 – 08.12.2017 au fost raportate inca 106 cazuri nou confirmate in 16 judete.

DOLIU NAȚIONAL! O nouă lovitură pentru România: a murit o MARE PERSONALITATE!

Cele mai multe cazuri, respectiv 9.538, au apărut la persoane care nu au fost vaccinate nici măcar cu o doză de vaccin. 3.720 dintre aceşti bolnavi provin din grupa de vârstă 1.4 ani. Rujeola a apărut şi la copii cu vârsta sub un an, fiind vorba despre 1.897 de cazuri.

S-au înregistrat cazuri de rujeola în 41 de judeţe, Tulcea fiind singurul judeţ fără niciun caz. Peste o mie de cazuri s-au înregistrat în judeţele Timiş, Arad şi Caraş-Severin.

Rujeola (pojarul) este o boală infecţioasă care adesea duce la complicaţii. Din patru persoane care fac rujeolă, una are nevoie de spitalizare, iar pentru 1 din 1.000 de bolnavi de rujeolă boala este mortală. Vaccinul împotriva rujeolei (pojarului) protejează copiii împotriva acestei boli. În România, 9 din 10 parinţi îşi vaccinează copiii.

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline