Vedete

ALERTĂ: O vedetă de la noi a încercat să se SINUCIDĂ! Ambulanța este chiar acum la ea acasă și încearcă s-o resusciteze

ALERTĂ: O vedetă de la noi a încercat să se SINUCIDĂ! Ambulanța este chiar acum la ea acasă și încearcă s-o resusciteze, dar totul depinde de un fir de păr, viața artistei fiind în mare cumpănă.

Loredana Chivu a încercat în urmă cu câteva minute să se sinucidă. Medicii au ajuns de urgență la casa vedetei. Unii dintre prietenii blondinei cred că aceasta a recurs la gestul extrem pentru că a fost părăsită de iubit.

Cum a încercat Loredana Chivu să se sinucidă

Loredana Chivu a încercat să se sinucidă înghițând mai multe pastile. Echipajul medical sosit la fața locului a găsit-o în stare conștientă și, din fericire, medicamentele luate nu au fost foarte multe și nici nu au apucat să fie asimilate de organism.

” IPJ Ilfov a fost sesizat prin SNUAU 112 că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă, prin ingerarea mai multor somnifere, în timp ce se afla la adresa de domiciliu din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov”, a declarat un reprezentant al IPJ Ilfov.

Vedeta a refuzat transportul la spital, dar potrivit România TV, ulterior, ea a fost dusă la clinică, unde i s-au făcut spălături stomacale.

„Am vorbit cu ea în urmă cu două zile, abia putea vorbi, era foarte afectată de despărțire. Sunt șocată că Loredana a făcut acest gest, nu mă așteptam la așa ceva din parte ei”, a declarat o prietenă bună de-ale vedetei în exclusivitate pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România.

ULTIMA ORĂ! Din păcate, începem ziua cu o știre tristă! Momente grele pentru Anamaria Prodan

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!