Vedete

Anamaria Prodan, anunț în lacrimi: „A facut atac cerebral si a DECEDAT pe loc! Sufletul meu e gol”

Anamaria Prodan, anunț în lacrimi: „A facut atac cerebral si a DECEDAT pe loc! Sufletul meu este gol”. Aceste declarații aparțin cunoscutei vedete Anamaria Prodan și ele se referă la o persoană importantă din viața acesteia.

Pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu, tatal Anamariei Prodan este inmormantat langa prima sa sotie, Marioara Tanase. Aceasta a decedat in urma unui cumplit accident rutier petrecut pe 27 iunie 1970, la Feldioara, cu putin timp inainte ca Marioara, considerata una din cele mai promitatoare cantarete de muzica populara ale tarii, sa implineasca 30 de ani.

Tatal Anamariei Prodan este inmormantat langa prima sa sotie. Dupa cedesul Marioarei Tanase, Traian s-a insurat cu Ionela Prodan

Ulterior, avocatul Traian Tanase s-a insurat cu Ionela Prodan, care i-a daruit doua fiice, pe Anamaria si Anca. Tatal Anamariei Prodan a murit in 1992, la doar 54 de ani, din cauza unei congestii cerebrale, fiind inmormantat langa prima sa sotie, pe Aleea Artistilor din Cimitirul Bellu.

Tatal Anamariei Prodan este inmormantat langa prima sa sotie. Traian Tanase a murit in biroul sau

ULTIMUL MESAJ al Loredanei Chivu, postat chiar înainte de a încerca să se sinucidă: ”Îmi pare rău că…”

La Cimitirul Bellu, tatal Anamariei Prodan este inmormantat langa prima sa sotie, locul de veci fiind vizitat frecvent de Anamaria.

„Nici nu implinisem 18 ani si el a murit! Era in biroul lui cu un client, a facut atac cerebral si a decedat pe loc! Nici eu, nici sora mea nu eram acasa, ne-au sunat niste vecini sa ne dea vestea! Am plans atat de mult atunci, am simtit ca s-a rupt ceva din mine, ca sufletul meu este gol fara el!”, a declarat Anamaria Prodan pentru WOWbiz.ro.

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!