Actualitate

ANUNȚ pentru românii născuți înainte de anul 2000: se câștigă 29.200 de lei într-o singură zi

FANATIKSPORT, partenerul nostru, are un pariu de cotă DEMENȚIALĂ: cotă 584! Fă-ți acum cont activ la una din agentiile Fortuna, NetBet sau SportingBet de pe linkul dat de noi și primești MEGA-BILETUL DE COTĂ 584, care e peste cateva zile! IN PLUS, primesti si 2 saptamani de abonament gratuit la toate pariurile noastre!

Practic, dacă pariezi 100 de lei pe MEGA-BILETUL DE COTĂ 584, poti CÂȘTIGA peste 12 mii de euro! DA! Bani care îți schimbă VIAȚA!

Și iată, mai precis, ce trebuie să faci pentru a primi MEGA-BILETUL DE COTĂ 584, pentru a intra în această promoție. AI TREI VARIANTE, alege una dintre ele:

VARIANTA A. Fă-ți cont la agenția de pariuri FORTUNA!

 1. Te înregistrezi la agenţia Fortuna şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici:     
  http://bit.ly/2Gg124u) . După ce te-ai înregistrat, trebuie să activezi contul. Adică, trebuie să depui o sumă de bani în contul tau pentru a-l activa, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar ei sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
 2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: public@fanatiksport.ro) in care ne spui emailul si numele de utilizator cu care te-ai înregistrat la Fortuna, plus numarul tau de telefon.
 3. Primeşti ACEST BILET INCREDIBIL!
Ai deja cont la Fortuna? Atunci mai ai o VARIANTĂ!

VARIANTA B. Fă-ți cont la agenția de pariuri NETBET!

 1. Te înregistrezi la agenţia NetBet şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2DnQ5fa) . După ce te-ai înregistrat, trebuie să activezi contul. Adică, trebuie să depui o sumă de bani în contul tau pentru a-l activa, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 25 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar ei sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 25 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
 2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: public@fanatiksport.ro) in care ne spui emailul si numele de utilizator cu care te-ai înregistrat la Netbet, plus numarul tau de telefon.
 3. Primeşti pe EMAIL ACEST BILET INCREDIBIL!
Ai deja cont la Fortuna și Netbet? Atunci mai ai o VARIANTĂ!
VARIANTA C. Fă-ți cont la agenția de pariuri SPORTINGBET!
 1. Te înregistrezi la agenţia SportingBet şi faci o depunere de cât vrei tu. Mai precis, te înregistrezi OBLIGATORIU de pe acest LINK, care e aici (click AICI pentru înregistrare sau click aici: http://bit.ly/2xPHHXg). După ce te-ai înregistrat, trebuie să activezi contul. Adică, trebuie să depui o sumă de bani în contul tau pentru a-l activa, cat vrei tu (poti depune si minimul, adica 50 de lei, si primesti BILETUL). Banii sunt ai tai, trebuie depuși pentru a face contul activ, iar ei sunt in contul tău si poti paria cu ei. Cu acesti 50 de lei poti paria ACEST BILET INCREDIBIL.
 2. Trimiti un email la FanatikSport (la adresa: public@fanatiksport.ro) in care ne spui emailul si numele de utilizator cu care te-ai înregistrat la SportingBet, plus numarul tau de telefon.
 3. Primeşti ACEST BILET INCREDIBIL!
ATENȚIE! TREBUIE SĂ TE ÎNREGISTREZI LA FORTUNA, NETBET sau SPORTINGBET, NU PE SITEUL FANATIKSPORT! 
Va rugam sa trimiteti email imediat dupa ce va inregistrati (trimiteti la: public@fanatiksport.ro) si sa specificati la ce agentie v-ati inregistrat!
ATENTIE, ACEASTA VARIANTĂ ESTE VALABILĂ DOAR PENTRU CEI CARE NU AU CONT LA FORTUNA, NETBET sau SPORTINGBET ŞI ÎŞI FAC ACUM CONT, DE PE LINKUL DAT DE FANATIKSPORT. DACĂ AVETI DEJA CONT SAU NU VA PUTETI FACE sau sunteti IN STRAINATATE, trimiteti un email la adresa noastra: colaborari@fanatiksport.ro

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!