Vedete

Bianca Drăguşanu, AFIRMAȚII FĂRĂ SUFLET: „Asta-i viaţa! Nu e un capăt de lume”

Bianca Drăgușanu face niște afirmații, care ar oripila mulți oameni, mai ales cei care au o sensibilitate ridicată. În plus, aceste afirmații vin în contextul în care faimoasa vedetă are acum o relație stabilă și este și mamă.

Diva știe exact cum stă situația atunci când într-o relație intervine separarea. Părerea ei este că nu este un capăt de lume dacă se întâmplă o ruptură în cuplu.

Bianca Drăgușanu, care a dezvăluit când s-a sărutat prima oară, a comentat, la emisiunea pe care o moderează la Kanal D, pe seama despărțirilor care intervin într-o relație de cuplu .

Bianca Drăgușanu, partenera de viață a prezentatorului de televiziune Victor Slav, a afirmat răspicat că divorțul nu reprezintă ceva ieșit din comun și nu e nici pe departe un capăt de lume.

“Era la radio azi dimineață o psiholoagă care vorbea despre divorțuri și despre cum îți poți da seama dacă relația ta se duce pe drumul ăsta.

ULTIMUL MESAJ al Loredanei Chivu, postat chiar înainte de a încerca să se sinucidă: ”Îmi pare rău că…”

Despărțirea face parte din cercul iubirii, acum e, acum nu mai e, asta-i viața. Nu mi-a plăcut modul tragic cum au fost prezentate lucrurile. Divorțul e un nou început, nu-i așa?…

Divorțul nu e ceva ieșit din comun, poate fi mereu un început mai bun. Nu e un capăt de lume. Dacă a ales pe altcineva, fruntea sus și mergi pe drumul tău, nu te umili.

Dacă nu îl mai iubești, te scuturi frumos, îți vezi de drum și îți cauți fericirea. După despărțire suntem mai frumoși, mai radioși că oricând”, a afirmat Bianca Drăgușanu.

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!