Actualitate

Cum arată cea mai bogată tânără din România și cu cine se iubește

Karina Pavăl este nimeni alta decât moștenitoarea imperiului Dedeman. Tânăra nu arată doar incredibil de sexy, ci este și foarte școlită. Ca să nu mai zicem de iubitul ei: chipeș, milionar, avocat, care provine dintr-o familie foarte bună. Povestea lor de dragoste sparge multe prejudecăți.

Karina Pavăl (24 de ani) este fiica lui Dragoș Pavăl, unul dintre cei doi frați care dețin imperiul Dedeman. Dragoș este acționar principal, deci el taie și spânzură (cum zice o vobă din popor) în această firmă care a ajuns o mașină de făcut bani. Așa că fiica lui poate fi supranumită fără probleme cea mai bogată tânără din România. Potrivit topului Forbes, familia Pavăl figura anul trecut ca fiind cea mai bogată din România, după Ion Țiriac. Cei doi frați dețin o avere estimată la 1,1-1,2 miliarde de euro.

Revenind la Karina, tânăra este cuplată cu un avocat chipeș, care provine dintr-o familie cum altfel decât… milionară în euro. Cei doi s-au cunoscut la o școală din Londra, iar acum urmează să sărbătorească trei ani de relație.

Judecând după trăinicia relației, pare că cei doi se iubesc foarte mult și demontează multe mituri care se învârt în jurul copiilor de bani gata. Același principiu o caracterizează pe fata lui Dragoș Pavăl și când vine vorba de aparițiile la diverse evenimente. Karina nu este vreo o apariție foarte extravangantă. Se îmbracă cu bun gust, fără să iasă foarte mult în evidență.

MARE ATENȚIE: Gripa face prăpăd, au murit deja 60 de persoane

Dacă ți-a plăcut articolul nu uita să dai share apasând butonul de mai jos:

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline