Actualitate

Cum se apară Ana Baniciu în fața acuzațiilor conform cărora ar avea o idilă cu Smiley

Recent, s-a zvonit în presă ca Ana Baniciu ar avea o idilă ascunsă cu Smiley, iar Gina Pistol nu prea a vrut să comenteze aceste bârfe, declarând că ea și Ana nu au decât emisiunea Asia Express în comun. Ana însă a spus lucrurilor pe nume, fără să o dea pe ocolite.

Artista a mărturisit că tot ce s-a scris în presă nu a fost adevărat, și nu și-ar fi trimis mesaje romantice de Crăciun cu Smiley. Ana Baniciu nu s-a sfiit să vorbească despre operații estetice și a mărturisit că atunci când va simți nevoia unei schimbări o va face și va apela la un estetician.

„Mie îmi place forte mult corpul meu şi sunt foarte mândră de el. Când o să am vreun complex cu siguranţă voi schimba treaba aia. Nu am o problemă cu operaţiile estetice şi sunt sigură că peste ani când îmbătrâneşti şi te vezi aşa un pic schimbat în oglindă îţi pui problema de nişte chestii”, a declarat vedeta la Antena Stars.

Cântăreața care și-a făcut debutul artistic în serialul de succes „Pariu cu viața” a explicat concret faptul că nu există nicio idilă între ea și iubitul Ginei Pistol.

„Oamenii care mă cunosc știu ce ce fel de om sunt. Tatăl meu este mereu alături de mine. Minciuni s-au scris şi se scriu despre mine”, a mai spus Ana Baniciu.

Jo l-a părăsit pe Randi pentru Smiley. Iată ce planuri are!

Dacă ți-a plăcut articolul nu uita să dai share apasând butonul de mai jos:

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline