Vedete

DOLIU INTERNAȚIONAL: a murit cea mai FAIMOASĂ actriță din toate timpurile. NAȚIUNEA întreagă o plânge

DOLIU INTERNAȚIONAL: a murit cea mai FAIMOASĂ actriță din toate timpurile. O NAȚIUNE întreagă plânge dispariția ei prematură și tottal neașteptată, mai ales că nu era deloc în vârstă și nici nu se cunoștea dacă suferă de vreo afecțiune gravă.

Este vorba despre Sridevi Kapoor, considerată prima actriţă super-star din industria de film indiană dominată de bărbaţi, a murit la vârsta de 54 de ani. Toată țara este înlăcrimată, mai ales că Sridevi Kapoor era considerată cea mai faimoasă actriță din India din toate timpurile.

Sridevi Kapoor, care se afla în Dubai pentru nunta unui neopot, a murit sâmbătă, în urma unui stop cardiac, scrie News.ro.

La scurt timp după aflarea veştii, sute de oameni s-au adunat în faţa casei din Mumbai a actriţei pentru a-i aduce omagii, în timp ce lideri politici, printre care premierul Indiei şi primarul Londrei, şi staruri de la Bollywood şi-au exprimat regretul, declarându-se şocaţi.

Modul în care Sridevi a cucerit India este un capitol deosebit de important în industria cinematografică a ţării, potrivit BBC. Sridevi şi-a început cariera încă de la vârsta de patru ani, iar la 13 ani a fost distribuită în rolul unei femei complicate care vrea să răzbune moartea iubitului.

Jo l-a părăsit pe Randi pentru Smiley. Iată ce planuri are!

De la începutul anilor ’70 şi până la finalul anilor ’90 a reuşit să fie una dintre puţinele actriţe capabile de un succes uriaş de box office fără sprijinul unui personaj masculin. În cele cinci decenii de carieră, Sridevi a jucat în aproape 300 de filme, printre care clasicele „Mr. India“, „Chandni“, „ChaalBaaz“, „Sadma“, „Lamhe“ şi „Moments“.

În timp ce apariţiile sale pe marile ecrane erau întotdeauna fermecătoare, viaţa sa privată a fost una marcată de suferinţe, cauzate mai ales de decepţiile amoroase. După lansarea filmului „Judaai“, din 1997, şi căsătoria cu producătorul de film Boney Kapoor, Sridevi a decis să ia o pauză, revenind în 2012, cu rolul din „English Vinglish“, despre o femeie între două vârste care învaţă limba engleză.

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline