Actualitate

EXCLUSIV! Ce superbă e fiica de 20 de ani a lui Ion Ţiriac!

Discreţia l-a caracterizat mereu pe miliardarul Ion Ţiriac (78 de ani), mai ales când a venit vorba de familia sa. Dacă publicul român îl cunoaşte cât de cât pe fiul cel mare, Ion Ion, despre ceilalţi doi copii ai magnatului, Karim şi Ioana, nu se ştiu prea multe. Ce se poate lesne observa în ceea ce o priveşte pe Ioana este frumuseţea ei, pe care o moşteneşte, cu siguranţă, de la mama sa egipteancă.

E tânără, frumoasă şi bogată! Ioana Ţiriac, căci despre ea este vorba, este fiica “ţinută la secret” a celui mai bogat român. Tânăra a moştenit atât trăsăturile superbe ale mamei sale, Sophia Ayad, de origine egipteană, cât şi corpul de invidiat al acesteia. Mai mult, se pare că ea este atrasă inclusiv de profesia mamei: cea de jurnalist. Deşi a fost crescută la Monte Carlo de mama ei, Ioana a fost adusă în România de Ion Ţiriac pentru a urma aici liceul. În această vară va termina cursurile Şcolii Americane de la Bucureşti, va da bacalaureatul, apoi va pleca în SUA să studieze jurnalismul.

Totuşi, omul care o inspiră cel mai mult este fără îndoială tatăl său, pentru care are un respect deosebit. Faptul că au o relaţie extraordinară este confirmat şi de mesajul pe care Ioana i l-a scris tatălui pe o reţea de socializare, anul trecut, de ziua lui: „La mulţi ani celui mai bun tată, pe care orice fată din lumea întreagă şi l-ar dori. Nu ţi-am spus niciodată asta, dar te iubesc până la lună şi înapoi. Nu există cuvinte pentru a descrie acest om. Mă inspiră din ce în ce mai mult cu fiecare zi”.

Click! a aflat despre ea că, deşi a fost crescută în puf şi ţinută la şcoli înalte, fata a învăţat de la părinţii ei să fie apropiată de cei aflaţi în suferinţă şi să dea o mână de ajutor atunci când poate. Anul acesta, printre examene, fata a găsit timp ca împreună cu o altă colegă, Gloria Mureşan, fiica Ritei Mureşan, să pună la punct organizarea unui eveniment de caritate în beneficiul Fundaţiei Inovaţii Sociale “Regina Maria”. “Apropiindu-ne cu paşi repezi de Ziua Femeii, m-am gândit că ar fi momentul oportun să sprijin în felul meu programul «Ajută o mamă să se ridice». E vorba despre 1.200 de mame fără nici un venit, care sunt de cele mai multe ori uitate şi neglijate, nu doar ca o categorie socială, dar şi individual. Dacă o mamă nu îşi poate asigura singură tratamentul medical, cum ar putea să aibă grijă de copilul său? Fundaţia are 1.200 de mame şi bunici de care are grijă şi pe care le ajută să fie sănătoase pentru cei 2.000 de copii pe care îi au. În trecut am fost implicată şi în alte acţiuni de caritate, cum ar fi maratonul de caritate din Monaco, care se numeşte ”No finish line”, în care, pentru fiecare kilometru pe care îl alergi se donează un euro pentru cauza ”Charity&Future”. Am luat parte la acest eveniment în fiecare an cât am stat în Monaco şi cel mai bun rezultat al meu a fost în 2013 când am alergat în total, pe mai multe zile, 232 km”, ne-a mărturisit Ioana.

Jo l-a părăsit pe Randi pentru Smiley. Iată ce planuri are!

Dacă ți-a plăcut articolul nu uita să dai share apasând butonul de mai jos:

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline