Vedete

La Exatlon, pare cel mai dârz, dar nu e neînfricat. De ce se teme Giani Kiriță

La Exatlon, Giani Kiriță este unul dintre cei mai redutabili concurenți, puțini îi pot face față și îi place să aibă mereu ultimul cuvânt de spus. Fostul fotbalist are totuși și câteva temeri, despre care nu te-ai gândi că unul ca el le-ar avea. Totul a fost dezvăluit de familia lui.

Mama și fiica lui Giani Kiriță au fost invitate la emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, unde au dezvăluit câteva detalii despre fricile fostului fotbalist, dar și despre planurile cu privire la premiul cel mare de la Exatlon, în cazul în care îl va câștiga.

Fiica lui Giani, Roxana, este ferm convinsă că tatăl ei și-ar lua multă mâncare dacă va veni acasă cu premiul: „Șaorma….o să își foarte foarte multă mâncare. Mult și prost. Sunt sigură că o să-și ia foarte multă mâncare…și eu…”, a glumit Roxana Kiriță.

Mama lui Giani știe însă alt secret, referitor la mâncare, pentru că înainte să plece la Exatlon, el i-a lăsat vorbă să-i pregătească preparatele favorite: „Cu de toate mi-a zis să îl aștept. Mi-a spus când a plecat așa: «Mamă, când voi veni, te rog, să mă aștepți cu cremă de zahăr ars, tort de mere – e preferatul lui, sarmale, ardei umplut, pui la ceaun». Iar eu i-am spus: «Dar nu o să poți să le mănânci pe toate», iar el: «Măcar să le văd». Nu, nu cred că se va întoarce la fel – acumulează multă experiență, o să pună în balanță mai mult lucrurile. Tot timpul mă uit, cu extraverale. I-aș spune să fie mai puțin temperamental. După acea ceartă cu Claudia (Claudia Pavel, n.r.), el și-a luat mâna de pe ei. Dar, tot de atunci s-au sudat ca echipă”, a declarat mama fostului fotbalist.

MARE ATENȚIE: Gripa face prăpăd, au murit deja 60 de persoane

Dacă ți-a plăcut articolul nu uita să dai share apasând butonul de mai jos:

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline