Corp sanatos

ROMÂNIA ESTE ÎN ALERTĂ: aproape 100 de români au murit, mulți în plină stradă. Se întâmplă CHIAR ACUM!

ROMÂNIA este în stare de alertă: aproape 100 de români au murit. Se întâmplă CHIAR ACUM! Țara noastră este în stare de alertă după ce un număr impresionant de români au decedat în ultima vreme din cauza unui virus extrem de puternic, chiar dacă pare banal la o primă privire.

Astfel, potrivit Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile, numarul deceselor provocate de gripa a ajuns la 84, ultimele doua victime fiind doi barbati in varsta de 59, respectiv 63 de ani.

Astfel, au murit din cauza gripei un barbat in varsta de 63 de ani din judetul Mures, confirmat cu virus gripal tip A, si un barbat in varsta de 59 de ani, din judetul Bihor, confirmat cu virus gripal tip B.

VESTE TERIBILĂ: A murit unul dintre cei mai mari ACTORI din această lume. Am râs și am plâns la FILMELE lui. Finalul i-a fost GROAZNIC

Ambii pacienti aveau si alte afectiuni si nu erau vaccinati antigripal. Ultimul bărbat a murit în timp ce mergea pe stradă, el nefiind singurul caz de acest gen.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca, potrivit specialistilor, nu se impune declararea starii de epidemie.

„Specialistii declara epidemie, nu Ministerul Sanatatii. Acum, specialistii spun ca nu este epidemie”, a declarat Pintea, intrebata daca se impune declararea starii de epidemie din cauza numarului mare de decese din cauza gripei.

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline