Vedete

Smiley i-a dat cu flit la „Vocea”, iar ea e câştigat Eurovisionul

E blondă, înaltă, cu picioare lungi, faţă de păpuşă, dar are şi o voce perfectă. Cristina Caramarcu, solista trupei “The Humans”, are pachetul complet cu care România ar putea lua un loc onorabil la Eurovisionul din Portugalia. Puţini ştiu însă că artista, care a câştigat duminică finala naţională Eurovision, şi-a încercat norocul şi la “Vocea României”. Fără prea mare succes.

“The Humans”, trupa înfiinţată acum un an, în februarie, a produs marea surpriză în finala naţională Eurovision, care a avut loc duminică seara (25 februarie), la Sala Polivalentă din Bucureşti. Cristina Caramarcu (33 de ani), Adrian Tetrade, Alin Neagoe, Alexandru Cismaru, Adrian Tănasă şi Alex Matei au cucerit publicul cu piesa “Goodbye”, reuşind să adune 3.277 de voturi, devansându-i la mustaţă pe Alexia şi Matei (3.114 voturi) şi pe Feli (2.862). „E o bucurie, o certitudine, acum, la aniversarea unui an de când am format această trupă. Mulţumim pentru vot şi pentru încredere. Am avut încredere în noi, pentru că într-un an de zile am făcut o mulţime de lucruri frumoase”, au declarat, la finalul show-ului, membrii trupei „The Humans”. Pentru Cristina Caramarcu, reuşita de la Eurovision este şi o revanşă, căci ea s-a mai duelat cu Feli şi la “Vocea României” (PRO TV), în 2012, an în care amândouă căutau gloria şi notorietatea.

La vremea aceea, Feli a fost în echipa lui Marius Moga şi a ajuns până în finală, iar Cristina, eleva lui Smiley, şi-a luat “adio” de la competiţie după dueluri. Smiley a decis să meargă mai departe cu Tibi Scobiola, şi el un client mai vechi la Eurovision. Ironia sorţii, Cristina Caramarcu s-a duelat duminică, în finala naţională Eurovision, şi cu fostul coleg din trupa Jukebox, Alex Vasilache, care a concurat pentru un bilet la Lisabona alături de frumoasa Bela Santiago, clasându-se abia pe locul al patrulea, cu 1728 de voturi. Cristina şi Alex au fost colegi în trupa Jukebox, însă amândoi au plecat pe drumuri separate, în proiecte diferite.

Trupa “The Humans” este compusă din Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alexandru Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Adrian Tănase (voce), Cristina Caramarcu (voce). Piesa “Goodbye”, cu care trupa ne va reprezenta la Eurovision, în Portugalia, este compusă de Alin Neagoe, Cristina Caramarcu şi Alexandru Matei.

MARE ATENȚIE: Gripa face prăpăd, au murit deja 60 de persoane

Dacă ți-a plăcut articolul nu uita să dai share apasând butonul de mai jos:

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline