Vedete

TRAGEDIE ȘOCANTĂ: a murit o actriță extrem de FAIMOASĂ! ALARMĂ NAȚIONALĂ: CAUZA MORȚII e legată de un obicei culinar practicat de mii de românce

TRAGEDIE ȘOCANTĂ: a murit o actriță extrem de FAIMOASĂ! ALARMĂ NAȚIONALĂ: CAUZA MORȚII e legată de un obicei culinar practicat de mii de românce. Sau poate chair zeci de mii, potrivit unor studii recente. Mai ales din generația tânără.

Este vorba despre actriţa mexicană Karla Alvarez, cunoscută pentru rolurile negative din telenovele. Ea a murit la vârsta de 41 de ani, din cauza unei insuficienţe respiratorii.

Procurorul General al oraşului Mexic a confirmat că moartea prematură a actriţei a fost direct legată de lupta ei cu anorexia şi bulimia, după cum informează site-ul latintimes.com.

Potrivit publicaţiei „TVNotas“, actriţa a încercat în repetate rânduri să nege zvonurile conform cărora suferea de bulimie şi anorexie, vehiculate din ce în ce mai des în presă, scrie adevărul.ro.

ROMÂNIA ESTE ÎN ALERTĂ: aproape 100 de români au murit, mulți în plină stradă. Se întâmplă CHIAR ACUM!

Anul acesta, Karla Alvarez a semnat cu producătorul Salvador Mejia un contract pentru telenovela „Que bonito amor“, dar acesta a renunţat la colaborarea cu ea înainte de terminarea filmărilor.

La momentul repectiv, presa a pus întâmplare pe seama dependenţei de alcool a actriţei. Karla Alvarez a fost găsită moartă de către părinţii ei, pe 15 noiembrie, în apartamentul din Mexic.

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline