Actualitate

ULTIMUL MESAJ al Loredanei Chivu, postat chiar înainte de a încerca să se sinucidă: ”Îmi pare rău că…”

Loredana Chivu a incercat sa se sinucida astazi, ceea ce a reprezentat un mare soc pentru toata lumea. Blondina a inghitit mai multe pastile in incercarea de a-si lua viata. Inainte de a face acest gest extrem, Loredana Chivu a postat pe o retea de socializare un mesaj care le-a dat fanilor de gandit.

„Ce am fost cândva, azi nu mai sunt… Dar ce sunt azi, îmi pare rău că n-am putut să fiu mereu…”, a fost mesajul de pe poza postata de Loredana Chivu.

Loredana Chivu a încercat aseară să se sinucidă. Medicii au ajuns de urgență la casa vedetei. Unii dintre prietenii blondinei cred că aceasta a recurs la gestul extrem pentru că a fost părăsită de iubit.

Cum a încercat Loredana Chivu să se sinucidă

Loredana Chivu a încercat să se sinucidă înghițând mai multe pastile. Echipajul medical sosit la fața locului a găsit-o în stare conștientă și, din fericire, medicamentele luate nu au fost foarte multe și nici nu au apucat să fie asimilate de organism.

ULTIMA ORĂ! Din păcate, începem ziua cu o știre tristă! Momente grele pentru Anamaria Prodan

” IPJ Ilfov a fost sesizat prin SNUAU 112 că Loredana Chivu a încercat să se sinucidă, prin ingerarea mai multor somnifere, în timp ce se afla la adresa de domiciliu din orașul Popești Leordeni, județul Ilfov”, a declarat un reprezentant al IPJ Ilfov.

Vedeta a refuzat transportul la spital, dar potrivit România TV, ulterior, ea a fost dusă la clinică, unde i s-au făcut spălături stomacale.

„Am vorbit cu ea în urmă cu două zile, abia putea vorbi, era foarte afectată de despărțire. Sunt șocată că Loredana a făcut acest gest, nu mă așteptam la așa ceva din parte ei”, a declarat o prietenă bună de-ale vedetei.

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!