Actualitate

Un joc intim practicat de mulți a ucis o femeie. Ce i-a făcut iubitul în dormitor

O tânără mamă a murit la scurt timp după ce a practicat un joc amoros alături de iubitul ei.

Katie Widdowson, în vârstă de 23 de ani, a dat curs unei fantezii erotice care i-a adus moartea. Iubitul ei a legat-o de mâini în timpul unei partide de sex, iar acest joc s-a transformat în cel mai mare coşmar.

Femeia a ajuns la spital şi, iniţial, a fost trimisă acasă, doctorii spunându-i că nu este vorba despre ceva grav. Câteva zile mai târziu, Katie a fost dusă la urgenţe în stare gravă, potrivit dailymail.co.uk.

Ea s-a rănit la încheietura mâinii, după ce prietenul său a legat-o în timpul unui joc sexual, iar acest lucru i-a adus moartea. A contactat o boala necruțătoare: fasceită necrozantă.

Fasceita necrozantă este o infecţie bacteriană rară, care poate distruge pielea şi ţesuturile moi de sub ea, incluzând grăsimea şi ţesutul care acoperă muşchii. Deoarece aceste ţesuturi mor rapid o persoană cu fasceita necrozantă se spune că este infectată cu o bacterie „mâncătoare de carne”, în mod special Streptococcus pyogenes.

Fasceita necrozantă este o boală rară dar gravă. În jur de 30% dintre cei care dezvoltă fasceita necrozantă mor din cauza ei. Majoritatea persoanelor care dezvoltă boală se află într-o stare de sănătate bună înaintea infecţiei.

Jo l-a părăsit pe Randi pentru Smiley. Iată ce planuri are!

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline