Vedete

VESTE CRUNTĂ: s-a stins o LEGENDĂ GIGANTICĂ a filmului! A murit la doar două zile după ce se CĂSĂTORISE

VESTE CRUNTĂ: s-a stins o LEGENDĂ GIGANTICĂ a filmului! A murit la doar două zile după ce se CĂSĂTORISE, ceea ce a făcut ca finalul să fie și mai tragic, iar lumea întreagă să-i jelească dispariția.

Ken Dodd, un comediant celebru, a murit duminică la vârsta de 90 de ani. Vestea tragică a fost anunțată de atașatul său de presă care a dezvăluit informația în această dimineață. „S-a stins o legendă”, au spus toți cei care l-au cunoscut.

Din informațiile prezentate, acesta a fost spitalizat timp de șase săptămâni. Publicistul Robert Homes a spus că moartea lui Ken Dodd înseamnă că, undeva acolo s-au stins luminile în lumea varietății. ”A fost o legendă de comedie și un geniu”, a adăugat el, potrivit dailymail.co.uk.

Actorul britanic de comedie Ken Dodd a decedat la vârsta de 90 de ani, la doar două zile după ce se căsătorise, potrivit reprezentantului de presă al artistului, informează Press Association.

Actorul, cunoscut pentru spectacolele de stand-up şi pentru apariţiile cu un pămătuf pe post de recuzită, a decedat duminică, în locuinţa în care s-a născut din Knotty Ash, o suburbie a oraşului Liverpool.

Fusese externat după un tratament de șase săptămâni pentru o infecție pulmonară

Ken Dodd fusese externat din spital la 27 februarie, după un tratament de şase săptămâni pentru o infecţie pulmonară. Actorul se căsătorise vineri cu Anne Jones, partenera sa de viaţa timp de 40 de ani.

”După părerea mea, a fost unul dintre ultimii maeştrii ai varieteului britanic. A murit în casa în care s-a născut în urmă cu peste 90 de ani. N-a locuit niciodată în altă parte. Este extraordinar. După dispariţia lui Ken, s-au stins luminile în lumea teatrului de revistă. A fost o legendă a comediei şi un geniu”, a spus agentul actorului, Robert Holmes, pentru Press Association.

”A întrebat-o pe Anne dacă vrea să se căsătorească. Şi-au scos certificatul şi s-au căsătorit vineri în locuinţa lor. A decedat două zile mai târziu în casa lor, de Ziua Mamei. Anne este evident foarte tristă. Au fost împreună timp de 40 de ani. Este o poveste de dragoste care le întrece pe toate,” a adăugat reprezentantul actorului.

Acesta urcat ultima dată pe scenă cu câteva luni în urmă, la The Auditorium din Liverpool Echo Arena, în oraşul natal, pe 28 decembrie. În anii ’60, a intrat în Cartea Recordurilor Guinness pentru cea mai lungă sesiune de spus glume, 1.500 de glume în trei ore şi jumătate.

A fost protagonistul mai multor emisiuni de televiziune – ”The Ken Dodd Show”, ”Beyond Our Ken”, ”Ken Dodd’s Laughter Show” -, iar în 1965 a devenit celebru după ce spectacolul său de la London Palladium s-a jucat un timp record de 42 de săptămâni.

Comicul a primit titlul de cavaler din partea Reginei Elisabeta a II-a pentru îndelungata sa carieră din industria de divertisment şi pentru acţiunile filantropice în martie anul trecut.

Comediantul Gary Delaney a spus: ”RIP-ul lui Sir Ken Dodd!”. Înmormântarea va avea loc miercuri, joi, vineri și majoritatea sâmbătă.

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline