Vedete

VESTE TERIBILĂ: A murit unul dintre cei mai mari ACTORI din această lume. Am râs și am plâns la FILMELE lui. Finalul i-a fost GROAZNIC

VESTE TERIBILĂ: A murit unul dintre cei mai mari ACTORI din această lume. Am râs și am plâns la FILMELE lui. Finalul i-a fost GROAZNIC, fiind răpus de o boală necruțătoare.

Este vorba despre David Ogden Stiers, un prolific actor american, devenit celebru după ce a interpretat un medic chirurg în serialul de televiziune „M.A.S.H.”, a murit sâmbătă la vârsta de 75 de ani, informează Agerpres, care preia o știre a agenției Press Association.

Agentul de presă al artistului a confirmat că actorul american a decedat în reşedinţa sa din Newport, un oraş din statul american Oregon, din cauza unui cancer la vezica urinară.

David Ogden Stiers a devenit cunoscut pe plan internaţional după ce l-a interpretat pe maiorul Charles Winchester III în serialul „M.A.S.H.”, începând cu cel de-al şaselea sezon al acestui popular show TV.

A murit o mare LEGENDĂ A ROMÂNIEI! Toată țara este îngenuncheată de DURERE la dispariția acestui om

El a asigurat şi vocile unor personaje în mai multe producţii realizate de studiourile Disney, precum Cogsworth din filmul „Beauty and the Beast” (1991), Dr. Jumba Jookiba din serialul „Lilo & Stitch” şi guvernatorul Ratcliffe din animaţia „Pocahontas”.

De asemenea, a asigurat şi vocea unui narator în filmul „THX 1138”, debutul regizoral în lungmetraj al cineastului George Lucas.

Pentru rolul interpretat în serialul „M.A.S.H.”, actorul american a primit două nominalizări la premiile Emmy.

David Ogden Stiers a avut o carieră interpretativă prolifică, jucând în peste 150 de producţii cinematografice şi de televiziune.

Anul trecut, a murit William Christopher, cel care a interpretat rolul preotului Mulcahy în serialul „M.A.S.H”. A murit tot după o lungă luptă cu cancerul, la vârsta de 84 de ani.

Iar în urmă cu doi ani, Wayne Rogers, cel care a jucat rolul chirurgului militar „Trapper” John McIntyre, deceda la vârsta de 82 de ani, din cauza complicațiilor apărute ca urmare a unei pneumonii.

Comentarii

comentarii

POPULARE

To Top
error: Content is protected !!
Inline
Inline